Door slim en duurzaam horeca afval te scheiden in een horeca container – zoals papier, karton, glas, en organisch afval – kunt u niet alleen de kosten verlagen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat efficiënt werken en het voorkomen van verspilling essentieel zijn voor succes. Van het creëren van de ultieme gastbeleving tot het minimaliseren van verspilling achter de schermen: elk detail telt. Afvalbeheer speelt hierbij een belangrijke rol.
GP Groot is dé specialist in efficiënt afvalinzameling voor de horeca en biedt complete, op maat gemaakte diensten die perfect aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Of u nu een restaurant, café, hotel of cateringbedrijf runt, wij hebben voor iedere afvalstroom een container. Door gebruik te maken van onze duurzame afvaloplossingen draagt u bij aan een circulaire economie en houdt u tegelijkertijd de kosten laag.
Benieuwd hoe u uw afvalbeheer kunt optimaliseren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek uw ideale afvalpakket voor de horeca.
Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprekIn de horeca zijn wisselende afvalvolumes per seizoen vaak een uitdaging. GP Groot begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij flexibele oplossingen, zoals het aanpassen van de ledigingsfrequentie tijdens hoog- en laagseizoen. Zo blijft uw afvalbeheer altijd efficiënt en kosteneffectief, ongeacht het seizoen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw containers op tijd worden geleegd, zodat ieder seizoen optimaal verloopt.
Ontdek welke oplossingen het beste passen bij uw situatie en laat u adviseren door onze experts. Samen zorgen we voor een afvalbeheer dat bijdraagt aan een efficiënte, schone en duurzame horecaonderneming.
Vraag advies op maat aanPraktische afval oplossingen voor de horeca
U kunt nu zelf eenvoudig uw horecapakket samenstellen. Bepaal welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer vervolgens de gewenste containergrootte, geef uw gewenste ledigingsfrequentie door en wij zorgen voor een offerte die aansluit bij uw bedrijfssituatie, zelfs in de piekseizoenen.
Direct uw horecapakket samenstellenMijngpgroot.nl, de klantomgeving van GP Groot, maakt afvalmanagement voor de horeca eenvoudig en overzichtelijk.
- 24/7 inzicht in uw afvalstromen
- Eenvoudig extra ledigingen aanvragen
- Bekijk uw inzamelkalender en facturen online
- Gedetailleerde rapportages voor uw duurzaamheidsverslagen
Verduurzaam uw hotel met de Bonton, de circulaire afvalmodule die is ontworpen en geproduceerd in Nederland van 100% gerecycled kunststof. Kies voor de stijlvolle Bonton Circubin in de hotellobby of op de hotelkamers. Dankzij de bijbehorende afvalcommunicatie wordt afval scheiden eenvoudig voor uw medewerkers en gasten, wat bijdraagt aan een schone en gastvrije omgeving
Meer weten over de Bonton?“Het is echt een aanrader, ook voor andere horecazaken.” Dat zijn de woorden van Theo Groentjes, eigenaar Johanna’s Hof, over de Impress perscontainer. Het restaurant verving zes traditionele afvalcontainers van 1.100 liter elk door één compacte Impress horecapers met een inhoud van 1,5 kuub. Deze krachtige perscontainer kan tot wel 8 kuub afval samenpersen en blijft geurloos, zelfs bij intensief gebruik. Dankzij de slimme sensor die meldt wanneer de container 80% vol is, bespaart Johanna’s Hof aanzienlijk op transportkosten en vermindert de CO2-uitstoot.
Lees de volledige artikel van Johanna's Hof