Gemakkelijk afval scheiden
Rolcontainer 1100 liter

1100 liter rolcontainers zijn vandaag de dag nog steeds de bekendste manier van afvalinzameling voor grote ondernemingen. Dit is geen verrassing, er zijn vele voordelen voor het gebruiken van een rolcontainer. In dit artikel leggen wij uit wat deze voordelen zijn en wat een rolcontainer voor uw onderneming kan betekenen.

We maken graag een voorstel voor u
Wat zijn de voordelen van een 1100 liter rolcontainer?

De 1100 liter rolcontainers zijn de grootste rolcontainers die wij aanbieden. Deze rolcontainers zijn perfect voor grote hoeveelheden bedrijfsafval. Dit formaat rolcontainer is dan ook de meest praktische en meest gebruikte oplossing voor het verzamelen voor verschillende afvalsoorten zoals: restafval, papier/karton en glas. Doordat er wieltjes onder de rolcontainer zitten is het erg makkelijk om deze te verplaatsen, wanneer dit nodig is. Naast dit voordeel helpt u ook het milieu en bespaart u op de kosten als u uw afval goed scheidt.

We maken graag een voorstel voor u
Wat zijn de eigenschappen van een 1100 liter rolcontainer?

Onze rolcontainers hebben een inhoud van 1100 liter, dankzij de inhoud passen er maximaal zeventien tot achttien vuilniszakken in de rolcontainer, afhankelijk van het volume van uw afval. Ideaal voor ondernemingen met veel restafval en/of papier en karton.. 

Ondanks zijn grote omvang zorgen de vier rubberen wielen ervoor dat de container erg makkelijk te vervoeren is. Houd er rekening mee dat door het grote formaat de rolcontainer niet door een normale deur past. Bij GP Groot zijn de rolcontainers beschikbaar in een metalen of kunststof uitvoering.

Verdere specificaties:

  • Inhoud 1100 liter
  • Metaal/kunststof rolcontainer
  • Vier wielen
  • Afmeting 136x137x107 cm

We maken graag een voorstel voor u
Hoe helpt een 1100 rolcontainer het milieu?

Door afval te scheiden aan de bron blijft er weinig restafval over. Wij kunnen de afvalstroom recyclen tot hernieuwde grondstof of energie. Het scheiden van afval heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door afval in verschillende containers te scheiden wordt de ledigingsfrequentie per afvalstroom minder. Wat bedoelen wij daarmee? Wanneer het afval niet wordt gescheiden, wordt alles in één rolcontainer weggegooid, wat er weer voor zorgt dat deze sneller vol is. Waardoor wij vaker langskomen om uw container te ledigen. Door te scheiden aan te bron neemt het aantal ledigingen af. Kortom: door te te scheiden realiseert u niet alleen een kostenbesparing maar ook een schonere leefomgeving voor mens en milieu..

We maken graag een voorstel voor u
Welke afvalsoorten kunnen er in een 1100 rolcontainer?

In de 1100 liter rolcontainers mogen vele soorten afval verzameld worden, hieronder vindt u een lijst met alle soorten afval welke u in de container kunt deponeren:

  • Restafval 
  • Papier en karton
  • Glas
  • Swill keukenafval
  • Organisch afval
  • Plastic (PMD)

We maken graag een voorstel voor u
Hulp nodig bij het kiezen van een 1100 liter container?

Het kiezen van de juiste container kan erg lastig zijn. Indien u twijfelt over de 1100 liter container of het aantal/type container die u nodig heeft, geven wij u graag advies. Wij maken een duidelijk overzicht van wat de waarde is van de gescheiden afvalstromen die u biedt en gaan in overleg met u over hoe vaak u de 1100 rolcontainer geleegd wil hebben. Bij GP Groot zijn de kosten voor het legen en verwerken van uw afval altijd in de huurprijs inbegrepen.

We maken graag een voorstel voor u

Direct contact

Wilt u meer informatie over onze rolcontainers

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 12 00

Container huren Direct contact